Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 03.07.2018

Green Cape Media (me, meidän) omistaa www.greencapemedia.com -verkkosivuston (”palvelu”).

Tämä sivu ilmoittaa sinulle käytännöistä koskien henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja julkaisemista käyttäessäsi palvelua ja valinnat jotka liittyvät näihin tietoihin.

Me käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua. Käyttämällä palvelua, hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Ellei mainittu erikseen tässä tietosuojakäytännössä, tämän tietosuojakäytännön ehdoilla on samat merkitykset kuin ehdoissa ja käytännöissä, jotka löytyvät osoitteesta www.greencapemedia.com

Tietojen kerääminen ja käyttö

Me keräämme erilaisia tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua sinulle.

Tietotyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palveluamme, saatamme pyytää sinua antamaan tunnistettavissa olevia henkilötietoja joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen tai yhteydenottoon (”henkilötiedot”). Henkilötietoihin kuuluu, muttei rajoitettu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Evästeet ja käyttötilastot

Käyttötilastot

Saatamme myös kerätä tietoja palvelun käytöstä (”käyttötilastot”) Näihin käyttötilastoihin saattaa kuulua tietokoneen IP-osoite, selaintyyppi, selaimen versio, palvelun sivut joilla vierailet, vierailun aika ja päivämäärä, sivuilla käytetty aika, uniikit laitteen tunnistimet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta & evästetiedot

Me käytämme evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita seurataksemme palvelun käyttöä ja säilytämme tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja jotka sisältävät pienen määrän dataa, joka saattaa sisältää anonyymin uniikin tunnisteen. Evästeet lähetään selaimellesi verkkosivulta ja tallennetaan laitteellesi. Evästeteknologioihin kuuluu majakat, tägit sekä skriptit jotka keräävät ja seuraavat tietoja ja parantavat sekä analysoivat palveluamme.

Voit määrittää selaimesi kieltäytymään evästeistä tai kertomaan kun sellainen lähetään. Kuitenkin, mikäli et hyväksy evästeitä, et voi mahdollisesti käyttää osia sivustoistamme.

Käyttämämme evästeet:

  • Istuntoevästeet. Me käytämme istuntoevästeitä käyttääksemme palveluamme.
  • Preferenssievästeet. Me käytämme preferenssievästeitä muistaaksemme preferenssisi ja muut asetukset.
  • Turvallisuusevästeet. Me käytämme turvallisuusevästeitä turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Green Cape Media käyttää kerättyjä tietoja erilaisiin tarkoituksiin:

  • Tarjotakseen ja ylläpitääkseen palvelua
  • Ilmoittaakseen muutoksista palvelussa
  • Salliakseen sinun osallistua palvelun interaktiivisiin ominaisuuksiin niin halutessasi
  • Tuottaaksemme asiakaspalvelua ja tukea
  • Tuottaaksemme analyysiä tai tärkeitä tietoja tietoja, jotta voimme parantaa palvelua
  • Valvoakseen palvelun käyttöä
  • Tunnistaakseen, estääkseen ja teknisten ongelmien havaitsemiseksi

Tiedonsiirto

Sinun tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää - ja ylläpitää - palvelimilla jotka sijaitsevat alueesi maan tai toimivallan ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat olla erilaiset kuin toimivallassasi.

Koska toimimme kansainvälisesti, voi olla tarpeen siirtää henkilötietosi muille yrityksille ryhmässämme, tai muille osapuolille joiden kanssa olemme solmineet sopimuksen tiettyjä palveluita varten, jotta voimme toimittaa sinulle palvelun. Nämä osapuolet voivat sijaita EU:n ulkopuolella. Tietosuoja ja muut lait näissä maissa eivät saata olla yhtä tarkkoja kuin EU:n lait. Mikäli valitset antaa meille henkilötietosi, annat meille luvan siirtää ja tallentaa henkilötietosi EU:n ulkopuolelle - jotta voimme siirtää ja tallentaa tietosi.

Green Cape Media noudattaa kaikkia vaiheita varmuistaakseen että tietojasi kohdellaan turvallisesti ja näiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti eikä henkilötietojesi siirto tapahdu organisaatiolle tai maalle, jossa ei ole käytössä riittäviä menetelmiä suojella tietojasi ja muita henkilötietojasi.

Tietojen luovutus

Lakisääteiset vaatimukset

Green Cape Media voi julkaista henkilötietosi mikäli tämä on tarpeen, kuten:

  • Noudattaakseen laillisia velvoitteita
  • Suojellakseen Green Cape Median oikeuksia ja omaisuuksia
  • Estääkseen tai tutkiakseen palvelussa tapahtuvia väärinkäytöksiä
  • Suojellaakseen palvelun käyttäjiä tai yleisöä
  • Suojautuakseen oikeudelliselta vastuulta

Tietoturvallisuus

Tietojesi turvallisuus on tärkeää meille, mutta muista että mikään siirtomenetelmä internetin tai muiden sähköisten tallennusvälineiden kautta ei ole 100% luotettava. Vaikkakin yritämme käyttää kaupallisesti hyväksyttyjä keinoja suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Saatamme käyttää kolmansien osapuolten toimittaja ja yksilöitä toimittaksemme palvelun (”palveluntarjoajat”), suorittaaksemme palveluun liittyviä palveluita tai analysoidaksemme palvelun käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilön tunnistamisen mahdollistaviin tietoihisi ja lokitietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja ne sitoutuvat olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä muuhun tarkoitukseen.

Linkit muihin sivustoihin

Sivusto voi sisältää linkkejä sivustoihin, joita me emme ylläpidä. Mikäli napsauta kolmannen osapuolen linkkiä, sinut siirretään kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole mitään mahdollisuutta valvoa ja osoittaa vastuuta sisällölle, tietosuojakäytännöille tai toimille kolmansien osapuolten sivustoille tai palveluille.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole alle 18-vuotiaiden käyttöön (”lapset”).

Me emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle kahdeksantoistavuotiailta. Mikäli olet aikuinen tai valvoja ja tiedät että lapsesi on antanut meille henkilötietonsa, ota yhteyttä meihin. Mikäli tulemme tietoisaksi, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, poistamme tiedot palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tätä Tietosuojakäytäntöä voidaan aika ajoin muuttaa. Kerromme muutoksista tietosuojakäytäntöön tällä sivulla.

Kerromme sinulle sähköpostitse/sivustolla, ennen muutosten voimaantuloa ja päivitämme tämän päivämäärän tietosuojakäytännön yläosaan.

Suositelemme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön ajoittain muutosten vuoksi. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön tulevat käyttöön kun ne on ilmoitettu tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on vielä kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Yrityksen osoite

La Corvee House

La Corvee

Alderney

Channel Islands

GY9 3TQ